al 300.000 mensen hebben zonnepanelen

Zonnepanelen. Iets voor jou?

Je ziet ze steeds vaker: zonnepanelen. Op daken natuurlijk. Maar ook verwerkt in ramen en fietspaden. En wat dacht je van zonnepanelen verwerkt in geluidswallen langs de snelweg, zoals langs de A9 (ook een van onze opwekkers op de website).

Op dit moment hebben al meer dan 300.000 mensen in Nederland zonnepanelen en zij wekken zelf hun energie op. Goed voor hen (het is uiteindelijk goedkoper dan ‘gewone’ stroom’), maar ook voor het milieu! Met zonnepanelen wek je groene energie op en daardoor zijn zonnepanelen een duurzaam alternatief voor grijze stroom. Je bent minder afhankelijk van de grote maatschappijen en kiest zo bewust voor een duurzamer alternatief.

Op mooie dagen wekken jouw zonnepanelen veel energie op. Maar op zulke dagen ben je vaak niet thuis: je bent van de zon aan het genieten! De energie die jouw zonnepanelen op dat moment opwekken, kun je via powerpeers delen met anderen. Het gaat dus niet meer anoniem het energienet in, maar de energie komt uit bij jouw afnemers. En je ziet via powerpeers precies waar jouw energie van die dag naartoe is gegaan. Hoe het werkt?

Heb je zelf geen plek voor zonnepanelen? Bijvoorbeeld omdat je dak niet gunstig ligt, of omdat je in een appartement woont. Geen probleem! Powerpeers biedt je de mogelijkheid om duurzame energie af te nemen van mensen met zonnepanelen of van mensen met een windmolen. Zo kun je toch gebruik maken van zelf opgewekte energie, zonder zelf zonnepanelen te hebben.

Doe ook mee met powerpeers en stap nu over!

Bereken je maandbedrag   Hoe het werkt?

 

Meer nieuws