Zonne-energie

Goed voor het milieu en je portemonnee!

Steeds meer mensen kiezen voor zonne-energie. En dat vinden wij een goede ontwikkeling. Want niet alleen is het zelf opwekken van zonne-energie leuk, je bespaart ook nog eens flink op je energierekening! Ook komen bij de productie van zonne-energie komen geen schadelijke stoffen vrij. Je hoeft immers niet langer gebruik te maken van de grote kolencentrales, maar wekt met je eigen panelen eerlijke, echte, groene zonne-energie op.

Heb je zonnepanelen op je dak? Dan kun je zonne-energie delen met anderen. Met je buren bijvoorbeeld. Of vrienden en familie. Als jij niet thuis bent, maar bijvoorbeeld op je werk of in de stad, wekken je panelen gewoon energie op. De zonne-energie die je op dat moment opwekt, heb je niet zelf nodig en kun je delen met anderen via powerpeers.

Heb je zelf geen zonnepanelen? Dan kun je via powerpeers toch gebruik maken van zonne-energie. Je kiest zelf van welke opwekkers jij zonne-energie wilt krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld zonne-energie afnemen van je buurman, of van een collega met zonnepanelen. 

Bij powerpeers kan iedereen meedoen en gebruik maken van zelf opgewekte energie. Doe je ook mee?

Bereken je maandbedrag   Hoe het werkt?

  

Meer nieuws