Welkom bij powerpeers!

Een bijzondere dag

Wat leuk dat je bij ons langskomt om te zien wat powerpeers is en waar het voor staat. Voor het powerpeers team is vandaag, 14 juni 2016, een datum die we voor altijd zullen herinneren! Het is de datum waar we lange tijd naar uit hebben gekeken en de datum waarop het pas echt begint.

Twee jaar geleden begon het idee voor powerpeers. Ik woon in een huis waar zonnepanelen geen optie zijn in verband met de positie van mijn dak, maar toch wilde ik meedoen aan de ontwikkeling van zelf opgewekte energie. Een vriend van mij had wél zonnepanelen op zijn dak en op zonnige dagen had hij vaak overtollige energie die anoniem het net werd ingestuurd. Ik dacht: er moet toch een manier zijn om met hulp van de mogelijkheden die het internet nu biedt mensen met elkaar te verbinden en die energie rechtstreeks uit te wisselen? Dat idee liet mij vervolgens niet meer los.

Ons doel is om de energietransitie in Nederland te versnellen, met elkaar. We willen de power echt naar de ‘peers’ brengen. Het platform waarmee we vandaag starten is daarom ook nog maar het begin. Een eerste stap. Samen met jou gaan we nu verder bouwen, nieuwe functionaliteiten en nieuwe diensten ontwikkelen. Wij hebben er zin in!

Wil je onze reis vanaf het begin zien? Neem dan een kijkje op onze facebook pagina. We hebben daar speciaal voor jullie wat mooie momenten vastgelegd vanaf het begin.

Bereken je maandbedrag   Hoe het werkt?

 

Meer nieuws