Powerpeers wint Gouden SpinAward!

Powerpeers wint Gouden SpinAward!

Powerpeers heeft op woensdag 25 april tijdens een sprankelende awardshow in Escape Amsterdam een Gouden SpinAward gewonnen: de toonaangevende prijs voor 'creatieve concepten die het digitale denken verder brengen'.

Powerpeers werd genomineerd in twee categorieën: Digital Service Idea en Innovation. De vakjury kende een Gouden SpinAward toe aan de app van Powerpeers, gemaakt door creatief bureau Greenberry en Elements Interactive, in de categorie Digital Service Idea. De 'concurrenten' in deze categorie waren niet de minsten met onder andere KRO-NCRV, KLM, Vodafone, ABN AMRO, KPN, Bol.com, VUmc en Samsung. Goud was er ook voor Vodafone en VUmc.

De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en zijn opgericht om creativiteit en effectiviteit in digitale media te stimuleren. In elke categorie (waaronder Innovation, Digital Service Idea, User Experience, Game en Social Media), beoordeelt een vakjury op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit. Per categorie worden maximaal drie Gouden of Zilveren SpinAwards toegekend.

Een enthousiaste Lisette van Powerpeers: "We zijn enorm trots dat de jury de app van Powerpeers beloond heeft met een Gouden SpinAward in de categorie Digital Service Idea! Deze belangrijke prijs laat zien dat ons concept om energie samen duurzaam en persoonlijk te maken toonaangevend is en dat we dit op een creatieve en aansprekende manier naar buiten brengen."

Meer nieuws