Powerpeers winnaar bij de internationale BUILD Recycling & Waste Management Awards 2019

Burton-on-Trent (UK), 23 december

Powerpeers is bij de Recycling & Waste Management Awards uitgeroepen tot ‘Best Community-Based Sustainable Energy Platform’. Deze internationale awards worden georganiseerd door het Britse BUILD Magazine, onderdeel van AI Global Media.

Awards
Bedrijven over de hele wereld zoeken naar manieren om duurzamer te worden of, op zijn minst, om verspilling te verminderen. Dit jaar koos de jury er voor te focussen op klimaatkwesties bijvoorbeeld met de manier waarop we materialen recyclen en hergebruiken. Bij deze awards wordt de aandacht op duurzaamheid gevestigd om het baanbrekende en innovatief werk dat op dit gebied wordt gedaan erkenning te geven. Jack Wainwright, Awards-Coördinator bij AI Global Media, sprak over het succes van verdienende winnaars zoals Powerpeers en prees hun harde werk en toewijding: “Complimenten voor al onze winnaars; hun succes het afgelopen jaar is verdiend en ze zijn al weer op weg naar nieuw succes het komend jaar. Namens iedereen hier bij BUILD Magazine en AI Global Media danken we jullie voor jullie prestaties en bovenal gefeliciteerd”.

Teamprestatie

 “Het is een mooie erkenning en een prachtige bevestiging van het werk dat we samen hebben verzet om de energiemarkt te innoveren.” zegt Raymond van Eck, Managing Director bij Powerpeers. “Dat Powerpeers hier op een internationaal podium er zo wordt uitgelicht is een echte teamprestatie en maakt bovendien dat we met recht met een trots gevoel het jaar mogen gaan afsluiten”.

Een volledige lijst van de winnaars van de internationale BUILD Recycling & Waste Management Awards 2019 kun je op de website van BUILD vinden.

Meer nieuws