Powerpeers is beste groene leverancier bij Pricewise Energie Awards

Powerpeers wint 'Beste groene leverancier’ bij de Pricewise Energie Awards. Beste groene leverancier is een nieuwe categorie en aan Powerpeers de primeur.

Nieuwe energie-award
Aangezien het aantal overstappers naar groene energie toenam met 23,5%, vond Pricewise het niet meer dan logisch om hier een aparte categorie aan te wijden. De vraag evenals het aanbod blijft namelijk sterk in ontwikkeling. Met de komst van ‘Beste groene leverancier’ focust Pricewise zich op leveranciers met 100% groene energie uit Nederland. Hans de Kok, directeur Pricewise: “Duurzaamheid speelt al jaren een grotere rol in de energiemarkt. In onze energievergelijker zien we dat groene stroom ook een steeds belangrijkere afweging is voor consumenten. Met deze nieuwe categorie willen we leveranciers stimuleren om nog meer in de behoeftes van de consument te voorzien en meer groene stroom aan te bieden.”

Aan Powerpeers dus de eer om voor het eerst deze groene award binnen te halen. Powerpeers scoorde als 100% groene energieleverancier gemiddeld een 8. De prijsstelling werd gewaardeerd met een 8.2 en de klanttevredenheid met een 7.8. Een score om trots op te zijn!

Meer nieuws