Powerpeers app genomineerd voor SpinAwards

Genomineerd voor Spinawards

De genomineerden voor de SpinAwards 2018 zijn bekend gemaakt en de Powerpeers app is maar liefst twee keer genomineerd. In de categorieën Digital Service Idea en Innovation dingt de Powerpeers app mee naar de grootste creatieve Nederlandse prijs voor digitale media.

Nominatie Powerpeers app
Bij de SpinAwards zijn onder andere categorieën voor mobiel, crossmedia, interactieve tv & online video en games. De Powerpeers app, gemaakt door creatief bureau Greenberry en Elements Interactive, is voor de twintigste editie van de SpinAwards in twee categorieën genomineerd: Digital Service Idea en Innovation.

Over de SpinAwards
De SpinAwards zijn Nederlandse prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan creatieve concepten die het digitale denken naar een volgend niveau tillen. De onafhankelijke Stichting SpinAwards maakt zich sterk voor de ontwikkeling van interactieve communicatie en is de drijvende kracht achter deze awards.

Het doel van de stichting is om creativiteit, en daarmee effectiviteit, te stimuleren in interactieve communicatie. Een beter creatief product is namelijk niet alleen leuker om naar te kijken of te gebruiken, maar leidt ook tot meer effectiviteit.

SpinAwards Night
Alle genomineerden krijgen tijdens de SpinAwards Inspiration Days de kans hun werk persoonlijk toe te lichten aan een zeskoppige jury. Tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night, dit keer op 25 april 2018, worden de winnaars van de Gouden en Zilveren SpinAwards bekend gemaakt.

Meer nieuws