Nieuwe campagne Powerpeers: Power to the people

Bij Powerpeers starten wij het nieuwe jaar met een nieuwe campagne. Om de energietransitie te versnellen willen wij als Powerpeers niet afwachten maar het heft in eigen handen nemen. Wij regelen energie onderling: Power to the People!

Samen de wereld beter maken

Ons doel blijft samen de wereld beter te maken. Met onze nieuwe campagne willen we ons bereik en zichtbaarheid vergroten, zodat straks nog meer mensen weten waar Powerpeers voor staat. En dat zij vervolgens met hun keuze op het gebied van energie meehelpen de wereld beter te maken.

Het verschil tussen Powerpeers en andere duurzame en lokale energieleveranciers? Powerpeers levert niet alleen die 100% duurzame energie afkomstig van Nederlandse bronnen, je kunt je bij ons ook aanmelden als opwekker. Dan ben je niet alleen heel goed bezig met het opwekken van je eigen energie; je kunt het via het online platform van Powerpeers ook nog delen met mensen uit je omgeving. Het verdwijnt niet langer anoniem het energienet in, je kunt 24 uur per dag in de gaten houden wie jouw teveel aan energie afneemt en hoe je eigen verbruik is.

Nieuwe Powerpeers commercial

Bij een nieuwe campagne hoort natuurlijk een nieuwe commercial. Vanaf zaterdag 19 januari zal de nieuwe Powerpeers commercial te zien zijn op televisie, op bijvoorbeeld de publieke omroep, maar ook op Eurosport, MTV, Comedy Central en National Graphic.

Nieuwsgierig naar de reclame? Wij geven jou als klant op deze plek graag een sneak preview van de commercial:

Meer nieuws