Binnenkort bij powerpeers

Zonne-energie van je club of vereniging delen met leden

Via powerpeers kunnen mensen met zonnepanelen hun zelf opgewekte energie delen met anderen. Maar hoe leuk zou het zijn om als voetbalvereniging, hockeyclub, tennisclub, scoutinggroep, zeilschool of bedrijf de opgewekte energie van het zonnedak te delen met je leden? Met je relaties? Of met de mensen uit de omgeving? Dat kan binnenkort!

Duurzaamheid en zelf energie opwekken zijn steeds vaker onderwerp van gesprek bij verenigingen. Een goede ontwikkeling vinden wij! Powerpeers wil graag duurzame en zelf opgewekte energie beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Als vereniging met zonnepanelen kun je binnenkort dan ook opwekker worden bij powerpeers en jouw energie delen!

De energie die je deelt is de energie die je opwekt maar zelf niet gebruikt. Tijdens de zomerstop bijvoorbeeld. Of op een dag dat er geen activiteiten zijn. De energie die het zonnedak van je club of vereniging dan opwekt, verdwijnt niet meer anoniem het energienet in, maar deel je met leden, mensen uit de buurt of relaties. 

Wil jij als een van de eerste verenigingen van Nederland je energie delen met je leden? We zoeken verenigingen die samen met ons op zoek gaan naar de beste manier om dit te doen! Dus krijgt jouw club zonnepanelen op het dak? Heeft je club al panelen? Of zou je club graag zonnepanelen willen? Neem dan contact op met ons serviceteam via 020 220 23 00.

 

 

Meer nieuws