Groen voor elkaar met Powerpeers

Samen groene stroom delen

Bij Powerpeers delen we samen 100% groene stroom met elkaar: wat de één opwekt, kan de ander goed gebruiken. Zo heb je het altijd groen voor elkaar!

Door zelf stroom op te wekken en af te nemen, zetten we met elkaar een grote groene stap voorwaarts. Zo helpen we elkaar en leveren we een echt duurzame bijdrage aan de wereld om ons heen. Doe je mee?

Ok, maar waar komt de groene stroom van Powerpeers dan vandaan?
De stroom komt van zonnepanelen in je buurt, van andere bewoners in de wijk, lokale bedrijven of bijvoorbeeld je favoriete sportclub. Vaak wekken deze panelen meer op dan dat de eigenaar op dat moment nodig heeft. Wij zorgen dat die stroom dan verdeeld wordt en terecht komt bij mensen in de directe omgeving. Dat kan heel gericht in bijvoorbeeld je eigen wijk of binnen je eigen club mensen, maar dat hoeft niet. Waar het ons om gaat is dat we samen optimaal gebruik maken van energie en zo zorgen voor elkaar én voor onze wereld. Want uiteindelijk moeten we het samen doen. En als jij weet waar jouw stroom vandaan komt - of naartoe gaat - is dat toch een stuk leuker?

We hebben jou nodig omdat…
Groene energie een grote bijdrage levert aan een beter klimaat. Omdat alle groene beetjes helpen. Omdat we maar één wereld hebben. Omdat je niet langer grijs kunt blijven. En daar hebben we jou voor nodig, samen met jou hebben we het graag ‘groen voor elkaar’!

Energie van Powerpeers is altijd:
*100% groen
*100% herleidbaar
*100% lokaal
En je kiest je eigen energiebron!

Meer nieuws