Als een droom werkelijkheid wordt

Nieuw: opwekkers verdienen meer

Veel mensen zouden willen dat hun dromen uitkomen: nooit meer werken, een miljoen op de bank, trouwen met de prins op het witte paard, die droombaan krijgen of vrede op aarde. En als die droom dan uitkomt, dan wil je dit vieren en delen met anderen. En dat is precies wat wij gaan doen. Onze dromen zijn duurzaam. Dat iedereen kan genieten van 100% duurzame energie bijvoorbeeld. En dat we zorgen dat Nederland veel sneller dan nu het geval is duurzaam wordt.

Steeds meer mensen in Nederland hebben zonnepanelen op hun dak. En we hebben goede hoop dat dit er alleen maar meer worden. Het is alleen niet zo dat uiteindelijk iedereen zonnepanelen kan hebben, niet iedereen heeft immers de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Bijvoorbeeld omdat je dak teveel in de schaduw ligt, of omdat je in een appartement woont en geen ‘eigen dak’ hebt. Dit hoeft met de komst van powerpeers niet meer te betekenen dat je geen gebruik kunt maken van zelf opgewekte energie. Via powerpeers heeft iedereen toegang tot zelf opgewekte energie. En zo wordt een van onze dromen werkelijkheid: 100% duurzame energie beschikbaar voor iedereen!

Dat willen we vieren en daarom delen we uit. Blijvend. Mensen die energie opwekken (onze ‘opwekkers’) zijn namelijk super belangrijk voor ons. Zonder hen, valt er geen stroom te delen. Dat is de reden dat er een speciale beloning is ontwikkeld, de zogeheten ‘opwekkersvergoeding’.

Elke opwekker die energie deelt met anderen via powerpeers, krijgt 4 cent extra per gedeelde kWh, bovenop de saldering en (eventuele) terugleververgoeding. Dit betekent dat je als opwekker zo’n 50,- per jaar extra kunt verdienen met je panelen! En, ook niet verkeerd, je lost je panelen tot wel 20% sneller af. Zo worden we er allemaal een beetje beter van!

Aanmelden voor opwekkersstroom
We benaderen alle bestaande opwekkers om over te stappen op opwekkersstroom. Dat gaat heel eenvoudig via een mailtje. Nog niets ontvangen en kun je niet wachten? Neem dan vandaag nog contact op met ons service team via 020 - 220 2300 of service@powerpeers.com.
Nog geen klant?

Bereken je maandbedrag   Hoe het werkt?

 

Meer nieuws