Energie van Katja Schuurman

Mijn footprint zo klein mogelijk houden, dat vind ik belangrijk

De wereld een beetje beter maken, dat vind ik belangrijk. Naast mijn werk als actrice en presentatrice probeer ik eerlijke handel en duurzame economische ontwikkeling te stimuleren. Ik doe dat met mijn merk Return to Sender. Samen met Nederlandse designers, maken lokale vakmensen in de allerarmste landen van de wereld producten. Return to Sender verkoopt deze producten in Nederland, waardoor de producenten een betere toekomst voor zichzelf en hun kinderen kunnen creëren.

Zonne-energie van Katja

Ook in het dagelijks leven probeer ik mijn steentje bij te dragen. Daarom heb ik sinds kort 14 panelen op mijn dak. Mijn footprint zo klein mogelijk houden, dat vind ik belangrijk! Thuis gaan wij bewust om met alle apparaten die stroom gebruiken. Dat duurzaamheid belangrijk is, probeer ik ook aan mijn dochter mee te geven. Nu we panelen hebben, zijn we ons nóg bewuster van de energie die we krijgen en gebruiken. De zonne-energie levert voldoende stroom voor ons huishouden en wat wij over hebben, delen we graag met anderen.

Wil jij ook energie van Katja? Kies haar dan als een van jouw opwekkers als je overstapt, of klik op de button hieronder.