Energie van Thialf

Energie van Thialf

Het nieuwe Thialf stadion is niet alleen het meest moderne maar ook het meest duurzame ijsstadion van Europa. Zo ligt het dak vól zonnepanelen. En dat geeft zoveel energie, dat schaatsfans in Nederland er gebruik van kunnen maken. Kies het nieuwe Thialf stadion als jouw opwekker en stap over op 100% groene energie.

 

 

Rintje en Jochem krijgen energie van Thialf!

 

De eerste twee afnemers zijn ex-topschaatsers Rintje Ritsma en Jochem Uytdehaage: "Wij vinden powerpeers een geweldige stap naar het samen opwekken en delen van energie."

 

Ritsma en Uytdehaage delen hun visie op een duurzame wereld. Rintje: "Ik ben sinds 7 maanden vader van een prachtige dochter en ik ben me nu meer dan ooit bewust van het feit dat we samen moeten werken aan een schonere wereld, voor ons én onze kinderen. Ik vind bovendien dat we in de toekomst zelf onze energie moeten gaan opwekken en delen, buiten de grote leveranciers om. Vandaar dat ik energie van Thialf wil afnemen via powerpeers, dat is een geweldige stap naar het samen zonnestroom opwekken en delen." Jochem sluit zich daarbij aan: "Ik ben bezig mijn huis te verduurzamen en rij al jaren elektrisch. Mijn dak is helaas niet geschikt voor zonnepanelen maar ik begrijp dat Rintje nu wel zonnepanelen gaat nemen. Als die er komen, word ik één van zijn eerste afnemers!"

 

In totaal kunnen zo’n 1.250 huishoudens in ons land stroom krijgen van het nieuwe Thialf. Vooral in de maanden april tot en met september zullen de zonnepanelen - met een vermogen van 1,3 megawatt - aanzienlijk meer energie produceren dan het stadion zelf nodig heeft. "En wat is er dan mooier dan die energie rechtstreeks te delen met schaatsfans die ook graag zonne-energie willen?", vertelt Willem Jan van Elsacker, directeur van ijsstadion Thialf.

 

 


Powerpeers zorgt altijd, dus ook in de maanden dat Thialf minder stroom levert, voor duurzame aanvullende stroom uit Nederland. 

 

De voordelen van powerpeers

 

  • 100% duurzame energie
  • Van Nederlanse opwekkers
  • Dagelijks inzicht via een online energie dashboard
  • Altijd voor een goede prijs

 

 

Wij regelen jouw overstap!

 

  • Wij regelen de overstap vanaf je huidige leverancier
  • Je betaalt nooit dubbel
  • Je komt geen moment zonder stroom of gas te zitten
  • Ons serviceteam helpt je graag bij al je vragen
  •      

 

Heb je vragen?

 

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp. Voeg 06-11205220 toe aan je contacten en stuur ons een bericht.
Je kunt ons serviceteam ook bellen via 020-2202300 of mailen via service@powerpeers.com

 

Via deze link vind je de actievoorwaarden.